Sruktura e vitit shkollor
 
                                                    
                                                                      
                                                                            Strukura e Vitit shkollor 2013-2014
 
Mësim:

Semestri i parë  fillon më datën 16 shtator 2013 dhe mbaron më 5 shkurt 2014
Semestri i dytë fillon më 10 shkurt 2014 dhe mbaron më 18 qershor 2014

Pushime:

Periudha e parë, fillon më 24 dhjetor 2013 dhe mbaron më 7 janar 2014
Periudha e dytë , fillon më 6 shkurt 2014 dhe mbaron më  8 shkurt 2014
Periudha e tretë, fillon më 19 mars 2014 dhe mbaron më 23 mars 2014

 

JBGMusic

sound byJbgmusic

Lajmet e Fundit

Vizitorë Online

We have 1 guest online